Gå videre til innholdet

Gratis frakt over 400kr

  Vårt formål

  Vi er en bevisst bevegelse som er klar over at ekte lykke kan finnes i oss selv.

  Imidlertid opplever de fleste at våre unike designede produkter kan hjelpe dem med å lene seg tilbake hver dag, for et pust i bakken - selv om det bare er i 5 minutter - noe som får folk til å føle seg mer skjerpet i løpet av dagen og mer knyttet til sitt indre jeg.

  På Happyhaves er det vår hensikt å få folk mer bevisst i sitt travle liv. Vi ønsker å gjøre folk lykkelige fra innsiden.

  I tillegg til å gjøre mennesker lykkelige, bryr vi oss også (mye!) om å gjøre planeten vår lykkelig.

  Dette betyr at vi hele tiden leter etter nye innovative måter å spre vårt budskap på over hele verden på en bevisst måte.

   

   

  GI TILBAKE

  Vi har den sterke troen på at ved å spre vennlighet og gjøre det til standarden for gründere, og ved å oppmuntre alle selskaper til å integrere å gi tilbake i virksomheten, kan vi begynne å løse virkelige problemer, ett samspill om gangen.

  Det er vår hensikt å gi hver menneskesjel bevisste øyeblikk for å øke deres helhetlige lykke. For å få dette til er vi klar over at noen mennesker har det vanskeligere enn andre.

  Derfor bestemte vi oss for å donere 1% til miljøvennlige veldedige formål. Følg reisen vår og hvordan vi gjør det på vår Instagramside @happyhaves

  Når du velger Happyhaves, velger du mer bevisste øyeblikk for deg selv og alle som bor på vår vakre planet.

   

  Takk for at du bidrar til en lykkeligere verden.